Dezinsekcija je skup mera koje su namenjene suzbijanju i kontroli prisustva štetnih insekata, kako gmižućih (poput bubašvaba, buba rusa, mrava, žižaka, stenica, termita i sl.), tako i letećih (muva, komaraca, raznih moljaca i dr.) i njihovog održavanja u okviru biološki i ekonomski prihvatljivih granica.

Suzbijanje štetnih insekata Sandez Ekopro vrši u objektima:

  • za proizvodnju hrane;
  • prodaju hrane;
  • čuvanje i skladištenje hrane;
  • kao i poslovnim, sportskim i rezidencijalnim objektima.

Svaki vid poslovanja, svaka industrija ima svoje specifične štetne insekatske vrste.

Suzbijanje i održavanje na minimalnom nivou populacije štetnih insekata je obavezan deo svakog odgovornog i uspešnog poslovanja, jer ove štetočine svojim prisustvom i ishranom  kontaminiraju proizvode, prenose zarazne bolesti, imaju toksično delovanje i prave ogromne materijalne štete u proizvodnji i poslovanju svake vrste..

Dezinsekcija se može primenjivati na više načina, ali se izdvaja nekoliko osnovnih, sa različitim podvarijantama:

 

1. Vlažna dezinsekcija – primena rastvora insekticida, najčešće prskanjem;

2. Suva dezinsekcija – najčešća primena u objektima za čuvanje hrane korišćenjem insekticida koji deluju u gasovitom stanju;

3.  Primena raznih vrsta insekticidnih gelova i pasta, koji nalaze sve veću primenu, posebno u osetljivim prostorima (poslovni prostori, ugostiteljski objeki, stanovi…)

Svakom našem tretmanu prethodi detaljni pregled objekta, izrada stručnog i prilagođenog plana najefikasnije primene metoda i mera dezinsekcije u zavisnosti od tipa i nivoa infestacije konkretnog objekta. U svom radu biramo u odnosu na gore navedene činjece metode rada koje će biti istovremeno efikasne, bezbedne, diskretne i neće remetiti poslovanje naših klijenata. 

Najefikasniji način suzbijanja štetnih insekata je primena preventivnih i kontinuiranih tretmana dezinsekcije koji se izvode u pravilnim vremenskim intervalima tokom cele godine. Preporučujemo ovakav pristup zaštite koji je najekonomičniji i najbezbedniji za svaki vid proizvodnje i poslovanja jer osim trenutnog dejstva tretmana našim klijentima obezbeđuje dodatni monitoring i garanciju na godišnjem nivou.

Garancija na godišnjem nivou i dodatni monitoring

Kontaktirajte nas radi dogovora
Garancija